Η Κουντουρά εγκαινίασε το 4ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η Κουντουρά εγκαινίασε το 4ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο (φωτο&βίντεο)

Απρίλιος 30, 2017 - 00:23

φωτογραφία eurokinissi-Κατερίνα Νομικού

Το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 εγκαινιάστηκε από την υπουργό Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής Έλενα Κουντουρά η έκθεση σκαφών αναψυχής «4ο Mediterranean Yacht Show» στο λιμάνι του Ναυπλίου. Πρόκειται για μια διεθνή έκθεση επανδρωμένων - επαγγελματικών σκαφών αναψυχής η οποία απευθύνεται σε επαγγελματίες του γιώτινγκ.

Στο πλαίσιο του 4ου Mediterranean Yacht Show το λιμάνι του Ναυπλίου γέμισε από πολυτελή επαγγελματικά σκάφη αναψυχής, ενώ η πόλη φιλοξενεί σημαντικούς εκπροσώπους και παράγοντες του yachting διεθνώς.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού Μιχάλης Σκουλικίδης ,ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης  Κωστούρος ,οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Βασίλης Σιδέρης και Φάνης Στεφανόπουλος, η περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου,ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής,η πολιτευτής Σόνια Τάνταρου Κρίγγου,ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Σπύρος Μαρίνος κ.α.

Η Διεθνής αυτή έκθεση επαγγελματικών σκαφών αναψυχής διοργανώνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από τη Greek Yachting Association σε συνεργασία με το δήμο Ναυπλιέων.

Το 4ο Mediterranean Yacht Show θα φιλοξενηθεί στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας μέχρι και τις 2 Μαίου.(φωτογραφίες eurokinissi Κατερίνα Νομικού,Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο https://youtu.be/m3UTjuugXrs

ArgolidaPortal.gr Η Κουντουρά εγκαινίασε το 4ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο