Άργος: Δημιουργία 4 νέων τμημάτων στην Τουριστική Σχολή – ΙΕΚ Πελ/σου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Άργος: Δημιουργία 4 νέων τμημάτων στην Τουριστική Σχολή – ΙΕΚ Πελ/σου

Ιούλιος 25, 2018 - 18:51

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Έγκριση νέων τμημάτων για εισαγωγή καταρτιζόμενων στο ΙΕΚ Πελ/σου - Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Άργους.

Η Διεύθυνση του ΙΕΚ Πελ/σου ( Τουριστικής Σχολής Αργους ) ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους και υποψήφιες ( περιοχής Αργολίδας αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας Πελ/σου) που επιθυμούν να σπουδάσουν Τουριστικά – Ξενοδοχειακά ότι το Υπ Τουρισμού ενέκρινε την δημιουργία 4 νέων τμημάτων για την Τουριστική Σχολή – ΙΕΚ Πελ/σου της εκπ  χρονιάς 2018 2019.
Συγκεκριμένα, στις ειδικότητες :
➢ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ _ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ και ➢ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
εγκρίθηκαν 4 τμήματα για 100 απόφοιτους-τες Λυκείου η άλλου ισότιμου με αυτό ( 2 πρωινής και 2 απογευματινής λειτουργίας ανά ειδικότητα). Με σχετική προκήρυξη που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο ( www.mintour.edu.gr) οι ενδιαφερόμενοι θα προσέλθουν στο εκπαιδευτήριο να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους από 27/08/2018 έως 14/09/2018 προκειμένου να μοριοδοτηθούν και να εισαχθούν στην νέα εκπαιδευτική περίοδο.
Η κατάρτιση είναι δωρεάν και αποτελείται από 4 αυτόνομα εξάμηνα και 1 εξάμηνο αμειβόμενης πρακτικής άσκησης σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις πολυτελείας που συνεργάζονται με την Τουριστική σχολή ΙΕΚ Πελ/σου στο Αργος..
Η επιτυχής παρακολούθηση και η συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης οδηγεί στην απόκτηση Διπλώματος επιπέδου 5 (Ευρωπαϊκής εμβέλειας) σύμφωνα με το εθνικό πλαίσιο προσόντων.
Οι ενδιαφερόμενοι-νες μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες και στην γραμματεία της σχολής στο Αργος ( τηλ 27510 20127, 20115, Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο)
ΑΡΓΟΣ 25/07/2018
Ο Διευθυντής ΙΕΚ Πελ/σου
Κων/νος Καχριμάνης