Οι συντάξεις των "δικών τους παιδιών"

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οι συντάξεις των "δικών τους παιδιών"

Νοέμβριος 04, 2012 - 15:51

Κι έτσι, τις προάλλες, πήραμε χαμπάρι από σπόντα άλλη μια λαμογιά που διαπράττουν εν ψυχρώ οι βουλευτές της Κυβέρνησης μας:
Ενώ διαλαλούν προς όλες τις κατευθύνσεις πως "για να σωθεί η Χώρα" ΠΡΕΠΕΙ να μειωθούν οι συντάξεις και οι μισθοί, ΑΚΟΜΗ και στον αυτορυθμιζόμενο ιδιωτικό τομέα, επιχειρούν να περάσουν νομοσχέδιο όπου μεταξύ άλλων κόβονται όλες οι συντάξεις ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!
Εκτός από τις συντάξεις, δηλαδή, των "δικών τους παιδιών", τα οποία ΟΛΟΙ οι βουλευτές ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως των κομμάτων έχουν επιφυλάξει στον εαυτό τους το δικαίωμα να διορίζουν "κοντά τους", για να τους αλλάζουν το ποτήρι με το νερό όταν ανεβαίνουν στο βήμα για να μιλήσουν,
των "δικών τους παιδιών", τα οποία παίρνουν 14 και όχι 12 μισθούς το χρόνο,
των "δικών τους παιδιών", τα οποία κατ εξαίρεση από τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους παίρνουν ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ παχυλότατη σύνταξη!
Αυτές οι συντάξεις, λοιπόν, (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ που οι Έλληνες Βουλευτές ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ να παίρνουν αμείωτες, ΕΠΙΠΛΕΟΝ των κυρίων και επικουρικών συντάξεων που παίρνουν από τα ασφαλιστικά ταμεία τους ως επαγγελματίες- λέμε, τώρα...) κατά την κρίση των κυβερνητικών βουλευτών, ΠΡΕΠΕΙ να μείνουν αμείωτες, τη στιγμή που όλες οι υπόλοιπες συντάξεις ΠΡΕΠΕΙ να μειωθούν "για να μη χρεωκοπήσει το Κράτος και να μη μείνουμε εκτός ευρώ"!
Και ναι μεν η διάταξη κρίθηκε αντισυνταγματική από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, αλλά όχι ως προς την ουσία της! Κρίθηκε αντισυνταγματική ως προς το τεχνικό θέμα του υπολογισμού της, οπότε υποθέτω πως απλά το τεχνικό θέμα θα διορθωθεί και η διάταξη θα επανέλθει και θα ψηφιστεί!
Γιατί ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΔΙΚΙΑ!
Γιατί οι Κυβερντικοί βουλευτές πιστεύουν πως στην Ελλάδα υπάρχουν δύο κατηγορίες πολιτών:
Οι Βουλευτές και οι υπάλληλοι της Βουλής από τη μία και όλοι οι υπόλοιποι πολίτες από την άλλη.
Και εδώ έξω, δεν ανοίγει ούτε ρουθούνι...