Οι νέοι φταίνε για όλα...

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οι νέοι φταίνε για όλα...

Οκτώβριος 29, 2020 - 23:55

Ω παίδες Ελλήνων, η συνεχής αύξηση των κρουσμάτων μας έχει βάλει να ψάχνουμε τους υπεύθυνους της επερχόμενης τραγωδίας. Σε λίγο θα είναι γεμάτα τα νοσοκομεία και θα ψάχνουμε να βρούμε ποιος φταίει για την κατάσταση. Και ο εύκολος στόχος είναι η νεολαία όπως την κατηγορούν όλα τα ΜΜΕ, κανάλια, εφημερίδες, διαδίκτυο κτλ.

Και φυσικά η κυβέρνηση δεν φέρει καμία ευθύνη και τα πάει περίφημα σε όλα. Αυτούς τους επτά μήνες έχει προετοιμαστεί πλήρως για το δεύτερο κύμα αλλά της τα χάλασε η νεολαία που πάνω στην κάψα, πίνει και ένα ποτάκι. Φυσικά και οι νέοι έχουν το μερίδιο ευθύνης τους αλλά, αυτοί δεν είναι οι βασικοί υπεύθυνοι. Ο βασικός υπεύθυνος είναι ο αυτός (βλέπε φωτογραφία θέματος) που άνοιξε τα σύνορα για να κάνει διακοπές ο κορωνοϊός.

Σιγά σιγά αρχίζουν όλα να ξεκαθαρίζουν. Μέχρι και ο, κατά τα άλλα συμπαθής, κύριος Τσιόδρας αρχίζει να παίζει το ίδιο τροπάριο για νεολαία και να καλύπτει για παράδειγμα την τραγική κατάσταση τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Όπως ο ίδιος δήλωσε χθες "Είναι αδύνατο αυτή τη στιγμή να επενδύσουμε σε περισσότερη και μεγαλύτερη άνεση στα μέσα μεταφοράς".