Βορίδης από τη μια, Γεωργιάδης από την άλλη και στη μέση η... κάνναβη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Βορίδης από τη μια, Γεωργιάδης από την άλλη και στη μέση η... κάνναβη

Φεβρουάριος 02, 2021 - 19:09

Ω, παίδες Αθηναίοι, καθώς τα έργα στο Ελληνικό που θα έφερναν την ανάπτυξη έχουν κολλήσει, μετά το σόου με τις μπουλντόζες και τα γκρεμίσματα, ο υπό το έργον της Αναπτύξεως και των Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης έχει εναποθέσει τας ελπίδας του εις την φαρμακευτικήν κάνναβιν.

Να θυμίσω ότι τον Νοέμβριο ο κ. Γεωργιάδης ήταν παρών και υπερήφανος τα μάλα στα εγκαίνια του πρώτου εργοστασίου στην Κόρινθο. Ποίος; Ούτος, ω παίδες Ελλήνων. Που τα είχε βάλει με τον ΣΥΡΙΖΑ όταν έστρωνε τον δρόμο για τη φαρμακευτική.

Προχθές, λοιπόν, στο Υπουργικό Συμβούλιο, ο υπό το έργον των Εσωτερικών Μάκης Βορίδης διαφώνησε με τον Άδωνι, που υπερασπίστηκε και τα δύο δισ. ευρώ που θα φέρει η κάνναβις στη χώρα, αλλά και το τομάρι του, διότι με τα πάντα παγωμένα σε επίπεδο επενδύσεων, από εκεί ελπίζει να δείξει ότι κάτι κάνει!

Ποιος να το λεγε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι θα άλλαζαν τόσο οι καιροί, που ο Άδωνις θα διαφωνούσε με τον ομοϊδεάτη του Βορίδη για τα τρίφυλλα...

Αχ, Μάκη, ας είχες κι εσύ το υπουργείον της Αναπτύξεως και των Επενδύσεων σε εποχή τέτοιας επενδυτικής ξεραΐλας, και σου λεγα εγώ πού θα έχωνες τις πεποιθήσεις τις δεξιές, τις συντηρητικές.

Στο χώμα, φυσικά, μαζί με τα σποράκια της καννάβεως, όπως ο Άδωνις.