Στις φυλακές Τρίπολης μεταφέρεται ο Δημήτρης Λιγνάδης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Στις φυλακές Τρίπολης μεταφέρεται ο Δημήτρης Λιγνάδης

Φεβρουάριος 26, 2021 - 16:18

φωτογραφία Eurokinissi- Γιάννης Παναγόπουλος

Στις φυλακές Τρίπολης μεταφέρεται ο Δημήτρης Λιγνάδης, σύμφωνα με τα οσα δημοσιεύει ο αθηναϊκός Τύπος, ενώ με σκληρή ανακοίνωση  απαντά ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, στην απόφαση του Εισαγγελέα να προφυλακίσει τον πελάτη του, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροήν. 

Ο Δημήτρης Λιγνάδης κρίθηκε προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, σε μία απόφαση που πάρθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Οι υπερασπιστικοί του ισχυρισμοί, τους οποίους εξέθεσε στο πολυσέλιδο απολογητικό του υπόμνημα, και οι απαντήσεις που έδωσε για τέσσερις ώρες ενώπιον της 19ης τακτικής ανακρίτριας δεν έπεισαν τους δικαστικούς λειτουργούς, οι οποίοι τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Arcadia Portal, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο ο κ. Λιγνάδης να μεταφερθεί στις φυλακές Γρεβενών, αφού, αν και είναι γεμάτες, είναι πιο σύγχρονες από της Τρίπολης, με κελιά των δύο και των τριών ατόμων. Αντιθέτως, το Κατάστημα Κράτησης Τρίπολης διαθέτει κελιά των 25 ατόμων. Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί ότι ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας έχει καταθέσει προσφυγή εναντίον της απόφασης για την προφυλάκιση Λιγνάδη, και έτσι ο κατηγορούμενος ίσως παραμείνει στη ΓΑΔΑ τις επόμενες μέρες.

 

Φωτογραφία EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ