Κωστούρος: Ο τουρισμός και ο σχεδιασμός του, μας αφορά όλους και μας χρειάζεται επίσης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κωστούρος: Ο τουρισμός και ο σχεδιασμός του, μας αφορά όλους και μας χρειάζεται επίσης

Μάρτιος 09, 2021 - 11:29

Ξεκίνημα για τη Μελέτη Στρατηγικού Σχεδιασμού Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων με τηλεδιάσκεψη ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο και της Προέδρου της Τουριστικής επιτροπής Ανάπτυξης Αντιδημάρχου Νάντια Αναστασίου Σμυρναίου με τα μέλη της Τουριστική Επιτροπής Έλενα Ασπιώτη, Σκαλίδη Μανώλη, την εκπρόσωπο του ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων Βούλα Βαμβακά Τζαβάρα και τον μελετητή Δημοσθένη Μπρούσαλη.

- Με βασικό γνώμονα την συνέργεια και την συμμετοχή, η Τουριστική Επιτροπή Ανάπτυξης του Δήμου Ναυπλιέων, ξεκινάει δημιουργώντας την Ομάδα Έργου η οποία θέτει την βάση για την έναρξη διαβούλευσης στο πλαίσιο της «Μελέτης Στρατηγικού Σχεδιασμού Τουριστικής Ανάπτυξης».

- Με κοινές ομαδικές τηλεδιασκέψεις, προσκλήσεις σε θεσμικούς φορείς και σε ιδιώτες η Ομάδα Έργου ανοίγει το πεδίο συλλογής προτάσεων και απόψεων. Διαβούλευση με βασικούς άξονες και συλλογή απόψεων , ανοιχτή συζήτηση των «αποτελεσμάτων» το επόμενο βήμα μας.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο τουρισμός και ο σχεδιασμός του, μας αφορά όλους και μας χρειάζεται επίσης. Η γνώμη όλων μετράει, ας γίνουμε συμμέτοχοι».

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Τουρισμού κυρία Νάντια Αναστασίου Σμυρναίου δήλωσε:

«Παρά την πρωτόγνωρη αυτή περίοδο που διανύουμε η οποία μας γεμίζει αβεβαιότητα για το μέλλον, εμείς δεν μένουμε αδρανείς.

Με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου μας , και σε συνεργασία με ανθρώπους με διάθεση και γνώσεις για τον Τουριστικό κλάδο κάνουμε τα πρώτα βήματα στην εκπόνηση της Μελέτης Στρατηγικού Σχεδιασμού Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ναυπλιέων. Όπως και ο Δήμαρχος μας Δημήτρης Κωστούρος δηλώνει συνεχώς, η συμμετοχή όλων των πολιτών θα είναι καθοριστική και θα φέρει το μέγιστο αποτέλεσμα.»