Οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες... μέχρι τις 14 Μαΐου που έρχονται οι τουρίστες!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες... μέχρι τις 14 Μαΐου που έρχονται οι τουρίστες!

Μάρτιος 10, 2021 - 15:35

Ω, παίδες Ελλήνων, ενώ διαβάζετε για τα 3.000+ κρούσματα σήμερα καθώς και για την αστυνομική βία στις γειτονιές, τρέχουν παράλληλα πυρετώδεις ετοιμασίες για να έρθουν οι ανεμβολίαστοι τουρίστες στην Ελλάδα. Ο Σωκράτης έχει αναφέρει σε πολλά άρθρα για το πώς ξεκίνησαν όλα από το άνοιγμα του τουρισμού, και τώρα ετοιμαζόμαστε για νέο γύρο. 

Για όσους δεν γνωρίζετε, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης ανακοίνωσε ότι από τις 14 Μαΐου ανοίγει ο τουρισμός. Και ενώ στα Ελληνικά ΜΜΕ μεταφέρουν δηλώσεις για προετοιμασίες σχετικά με τον κορωνοϊό και τα τεστ, ο υπουργός μιλώντας στον μεγαλύτερο ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό της Μεγάλης Βρετανίας, στο ITV News, είπε:

Εμβολιασμένοι ή μη, όλοι οι Βρετανοί θα μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα το καλοκαίρι

Αναλυτικά η δήλωση: «Όλοι οι Βρετανοί, είτε έχουν εμβολιαστεί είτε όχι, θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα. Για όσους θα έχουν εμβολιαστεί και θα διαθέτουν το σχετικό πιστοποιητικό, δε θα απαιτείται περίοδος καραντίνας ούτε αρνητικό τεστ COVID-19 πριν από την πτήση».

Αναμφισβήτητα έχουμε ανάγκη τους τουρίστες, καθώς η οικονομία μας στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στον Τουρισμό. Αλλά να κλειδώσει πρώτα το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή τουλάχιστον το αρνητικό τεστ. Διότι όπως αποδείχτηκε και το προηγούμενο καλοκαίρι ήμασταν «μπάτε σκύλοι αλέστε». Στη συνέχεια η κυβέρνηση μας φλόμωσε με την επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας και μετά μας χόρτασε με τις επόμενες κρίσιμες εβδομάδες...

ΥΓ.: Με τόσα βίντεο από την αστυνομική βία και τα σπασμένα αυτοκίνητα, λογικά θα έχει πάει στις 127% μονάδες η διαφορά στις δημοσκοπήσεις...

2020 Luben Rewind: Όταν ΟΛΕΣ οι επόμενες 2 βδομάδες ήταν κρίσιμες