Παρουσίαση της ανανεωμένης τουριστικής σελίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου «The best of you» (βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παρουσίαση της ανανεωμένης τουριστικής σελίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου «The best of you» (βίντεο)

Απρίλιος 28, 2021 - 11:24

Το νέο επικαιροποιημένο τουριστικό site της Περιφέρειας Πελοποννήσου με σύνθημα «The best of you» παρουσιάστηκε σήμερα Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου την Τρίπολη και σε συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε.

Το site θα είναι στο «αέρα» σε λίγα εικοσιτετράωρα, έτσι όλοι οι Πελοποννήσιοι και φυσικά οι επισκέπτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν στην περιφέρεια θα μπορούν να προηγηθούν στον τουριστικό ιστότοπο λαμβάνοντας όλες εκείνες οι απαραίτητες πληροφορίες που απαιτούνται προτού ταξιδέψουν.

Την παρουσίαση έκανε η θεματική αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κυρία Άννα Καλογεροπούλου, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τουρισμού της περιφέρειας κυρία Καράμπελα, ο ανάδοχος του έργου κ. Κουλούκης και οι εξωτερικοί συνεργάτες κυρία Γιατράκου και κ. Μιχελόγγολνας, ενώ ο περιφερειάρχης Π. Νίκας έκανε χαιρετισμό.

Ο περιφερειάρχης δήλωσε ενθουσιασμένος με την δομή, την παρουσίαση του πολύπλευρου γεμάτου φύση και πολιτισμό τουριστικό site, το οποίο προσδοκά να γίνει η αιχμή του δόρατος για τον τουρισμό της περιφέρειας.

Η κυρία Άννα Καλογεροπούλου χαρακτήρισε το site ως ένα χρήσιμο εργαλείο προώθησης του τουριστικού προϊόντος της περιφέρειας, το οποίο θα αντικαταστήσει το απαρχαιωμένο και απαξιωμένο τουριστικό site που υπήρχε μέχρι τώρα.

Παρουσιάζουμε την αναβαθμισμένη τουριστική σελίδα, με στόχο να εκπληρώσει όλες εκείνες τις συναισθηματικές αξίες των ανθρώπων που θα επιλέξουν την περιφέρεια ως προορισμό τους

Τέλος, να αναφέρουμε ότι στο τουριστικό site, όλοι οι επαγγελματίες τουρισμού θα μπορούν μόνοι τους, εύκολα και γρήγορα να καταχωρίσουν σε οδηγό επιχειρήσεων πληροφορίες και φωτογραφίες, διαφημίζοντας δωρεάν την επιχείρησή τους.

https://www.arcadiaportal.gr/news/paroysiasi-tis-ananeomenis-toyristikis...

ΑrcadiaPortal.gr H παρουσίαση του τουριστικού site της Περιφέρειας Πελοποννήσου