Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες στα λόγια και στην πράξη στους τουρίστες

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες στα λόγια και στην πράξη στους τουρίστες

Μάιος 06, 2021 - 16:58

Ω, παίδες Ελλήνων, ήρθε η ώρα να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τουρίστες που έρχονται για διακοπές κι έτσι αποφάσισε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να μας αφήσει και εμάς να ξεμυτίσουμε. Τελείωσαν τα κροκοδείλια δάκρυα για το ενδιαφέρον για την υγεία των παππούδων και γιαγιάδων μας να μην πεθάνουν από κορωνοϊό. Πρέπει τώρα, σώνει και καλά, ο Πέτρος, ο Γιόχαν και Φρανς, αυτοί που στην φάμπρικα έφτιαχναν τανκς, να έρθουν Ελλάδα και να χορεύουν τρανς.

Πόσο ωραίο ακούγεται προεκλογικά το σύνθημα «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», να κουνάμε Ελληνικές σημαίες, να μιλάμε για ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών κτλ., για να μαζέψουμε τις ψήφους και να πάρουμε τις καρέκλες και μετά οι αρχι-πατριώτες (στα λόγια) Άδωνις Γεωργιάδης και Σοφία Βούλτεψη μας ζητάνε να κάνουμε θυσίες για τον τουρίστα επειδή φέρνει λεφτά. Και μάλιστα τολμάει ο Άδωνις να πει οτι ο ΈΛΛΗΝΑΣ θα στέλνει μήνυμα για να βγει από το σπίτι και ο τουρίστας θα κυκλοφορεί ελεύθερα. Ειλικρινά πολύ θα ήθελα μια τέτοια απόφαση. Υπάρχει τεράστια πιθανότητα να ενωθούν οι Έλληνες, αριστεροί και δεξιοί και να ξεσηκωθούν. Περιμένουμε την νέα δημοσκόπηση που μετά από αυτές τις δηλώσεις θα πάει στους +50 μονάδες οι διαφορά από τα Πετσο-κάναλα.

Είναι δεδομένο ότι ο τουρισμός φέρνει χρήματα και το ΑΕΠ της χώρας στηρίζεται σε αυτό. Αλλά ποιο είναι το πλάνο της κυβέρνησης για τον τουρισμό; Τώρα δεν υπάρχει πλάνο... Το καράβι μπάζει νερά, οπότε τώρα μπάτε σκύλοι αλλέστε, όπως μας λέει Άδωνις και Βούλτεψη. Το μόνο πράγμα που φρενάρει τους τουρίστες είναι ότι οι ίδιες τους οι χώρες τούς βάζουν 2 βδομάδες σε καραντίνα όταν γυρίσουν από Ελλάδα γιατί... είμαστε στο κόκκινο. Ναι, είμαστε στο κόκκινο για τους Ευρωπαίους κι ας μας λένε τα Πετσο-κάναλα για θετικούς δείκτες, για καμπύλες που πέφτουν, για μικρότερο ιικό φορτίο στα λύματα και πράγματα που δεν καταλαβαίνουν οι περισσότεροι.  

Το πλάνο της κυβέρνησης για την πανδημία απέτυχε. Έκλεισαν τη χώρα στα 500 κρούσματα τη μέρα και την ανοίγουν στα 3.000+ την μέρα. Η οικονομία κατέρρευσε από το πολύμηνο lockdown, τα ελλείματα είναι πλέον τεράστια και πάμε με μαθηματική ακρίβεια προς έναν νέο δανεισμό και μνημόνιο. Το σύστημα υγείας στα όριά του, οι γιατροί κάνουν καταγγελίες ότι κόσμος ήδη πεθαίνει εκτός ΜΕΘ και η κυβέρνηση επιτρέπει το άνοιγμα των εκκλησιών για το Πάσχα. Δείτε πόσα βίντεο από εκκλησίες και δείτε γιατί σε λίγες μέρες - σε συνδυασμό με το άνοιγμα των σχολείων - τα κρούσματα θα πάνε από 5.000 έως 10.000 τη μέρα. Φυσικά δεν θα φταίνε ποτέ οι εκκλησίες αλλά μόνο οι νέοι σύμφωνα με το Πετσο-κάναλα.

Ο Έλληνας πρέπει να καταλάβει επιτέλους ότι οι βαρύγδουπες δηλώσεις δεν είναι ποτέ αληθινές. Και για όσους διαβάζουν τώρα και χαίρονται για την κοροϊδία της Νέας Δημοκρατίας με τη συμφωνία των Πρεσπών, τα «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» κτλ. ας θυμηθούν και τον ΣΥΡΙΖΑ που ήρθε στην εξουσία καθώς έκανε τον κόσμο να πιστεύει ότι θα τους διαγράψει τα χρέη. Τελικά, όχι μόνο δεν διέγραψε, αλλά επέβαλε και απίστευτους φόρους όπως 100% προκαταβολή φόρου, διπλές ασφαλίσεις και άλλα πολλά.

Τώρα που άνοιξαν τα καφέ, μπορεί ο Έλληνας να πιει μερικά freddo αλλά δεν θα ξυπνήσει.