Ανοιχτή Τηλεκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας με φορείς του Τουρισμού για τα προβλήματα του κλάδου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ανοιχτή Τηλεκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας με φορείς του Τουρισμού για τα προβλήματα του κλάδου

Μάιος 11, 2021 - 12:44

Με αφορμή το επικείμενο «άνοιγμα» του Τουρισμού στη χώρα, οι θεματικές επιτροπές για τον Τουρισμό της Νομαρχιακής Επιτροπής Αργολίδας και των Οργανώσεων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ του Νομού, διοργανώνουν την Πέμπτη 13 Μαΐου και ώρα 6 το απόγευμα, ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Προκλήσεις και Προοπτικές για τον Τουρισμό στην Αργολίδα του 2021».
Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, τις κεντρικές παρεμβάσεις θα αναλάβουν η Κατερίνα Νοτοπούλου, Τομεάρχης Τουρισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Βουλευτής Αργολίδας, Γιάννης Γκιόλας, ενώ τα προβλήματα που ο κλάδος αντιμετωπίζει πρόκειται να μεταφέρουν εκπρόσωποι φορέων του Τουρισμού της Αργολίδας, οι οποίοι έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν.
Η συζήτηση αναμένεται να κινηθεί γύρω από τους εξής άξονες:
⦁    Μια πρώτη αποτύπωση από το άνοιγμα της εστίασης
⦁    Μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων του Τουρισμού πριν και μετά το άνοιγμά τους
⦁    Εργασιακά και στήριξη των εργαζομένων στον Τουρισμό
⦁    Μαζικός τουρισμός, κρουαζιέρα και εναλλακτικές μορφές τουρισμού
⦁    Εσωτερικός και εξωτερικός τουρισμός.
Τέλος, η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για τους πολίτες, στον παρακάτω σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/j/85420335608 και θα μεταδίδεται ζωντανά στις σελίδες του Facebook των Οργανώσεων Μελών του Νομού  (https://www.facebook.com/syrizaargolida  https://www.facebook.com/syrizaargousproodeutikhsymmaxia, https://www.facebook.com/syrizanafpliou, https://www.facebook.com/%CE%9F%CE%9C-%CE%A3%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%...)
«Ο ελληνικός τουρισμός πρέπει και μπορεί να πετύχει. Λίγες ημέρες μάλιστα πριν το επίσημο άνοιγμα, η επιτυχία του αποτελεί εθνικό στοίχημα για όλους μας και πρωτίστως για την ανάκαμψη της εθνικής μας οικονομίας»  (Κατερίνα Νοτοπούλου).