Ξεκινά η ενεργειακή αναβάθμιση του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης (pics,vid)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ξεκινά η ενεργειακή αναβάθμιση του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης (pics,vid)

Αύγουστος 31, 2021 - 19:53

Υπογράφηκε σήμερα Τρίτη 31 Αυγούστου  η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της περιφέρειας Πελοποννήσου και του Παναρκαδικού Νοσοκομείου για την υλοποίηση της πράξης «Ενεργειακή αναβάθμιση του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης».

Το έργο είναι προϋπολογισμού 2.788.257,80 ευρώ και αφορά την ενεργειακή αναβάθμιση του κεντρικού κτιρίου, του κτιρίου ΤΕΠ και του κτιρίου διοίκησης του Νοσοκομείου.

Το φυσικό αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει την ενεργειακή αναβάθμιση συστημάτων θέρμανσης , ψύξης , αερισμού και παραγωγής ζεστού νερού χρήσεως.

To παραπάνω έργο που έχει χρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών περιβάλλοντος και αειφόρους ανάπτυξης 2014-2020.

Ο διοικητής του Παναρκαδικού Α. Τζανής βρέθηκε στην έδρα της περιφέρειας στην Τρίπολη όπου και συνάντησε τον περιφερειάρχη Π. Νίκα και συζήτησε μαζί του ζητήματα που αφορούν την πανδημία και την αναστολή των υγειονομικών που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Λίγο μετά την υπογραφή ο κ. Νίκας δήλωσε στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr

Το κεντρικό Νοσοκομείο της περιφέρειας το Παναρκαδικό, έχει την υποστήριξή μας, γιατί αυτό αρμόζει, με την υπογραφή του παραπάνω έργου θα υπάρξουν πολλά ωφέλη για το νοσοκομείο

Ο Νίκας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον φίλο και συμμαχητή, διοικητή του Παναρκαδικού όπως είπε χαρακτηριστικά, ο οποίος προσφέρει μεγάλο έργο στο νοσοκομείο.

Στην συνέχεια ο κ. Τζανής αφού ευχαρίστησε τον κ. Νίκα για την μεγάλη και ουσιαστική βοήθεια που προσφέρει στο νοσοκομείο, μίλησε για τα χαρακτηριστικά του έργου.

Τέλος, ανέφερε ότι η μελέτη για το φαραωνικό έργο της καθ ύψος επέκτασης γίνεται από την «Πελοπόννησος ΑΕ» και θα ενταχθεί μέσα στο ΕΣΠΑ και στο ΠΔΕ.

Από το Arcadiaportal.gr

ΑrcadiaPortal.gr Υπογράφηκε η ενεργειακή αναβάθμιση του Παναρκαδικού