Ο Παπακωνσταντίνου διέγραψε τα ονόματα των συγγενών του από τη λίστα Λαγκαρντ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Παπακωνσταντίνου διέγραψε τα ονόματα των συγγενών του από τη λίστα Λαγκαρντ

Απρίλιος 19, 2013 - 09:12

Νέα ευρήματα από Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ

Εντός της περιόδου, κατά την οποία, τη λίστα Λαγκάρντ είχε στα χέρια του ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, περιορίζεται ακόμα περισσότερο η διαγραφή των τριών συγγενών του από τη λίστα, σύμφωνα με τα νέα ευρήματα που προέκυψαν από τους ελέγχους της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.

 

Ειδικότερα, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο φορητό υπολογιστή που είχε ο κ. Ιωάννης Διώτης ως προϊστάμενος του ΣΔΟΕ, προέκυψε ότι δεν εντοπίστηκαν τα αρχεία των συγγενών του κ. Παπακωνσταντίνου.

Να σημειωθεί ότι, εάν η αλλοίωση είχε γίνει από τον κ. Διώτη, τότε τα σχετικά ηλεκτρονικά ίχνη θα είχαν αποθηκευτεί και εντοπιστεί στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή.

Συγκεκριμένα, η πραγματογνωμοσύνη αναφέρει ξεκάθαρα ότι «από διενέργεια επιπρόσθετης εγκληματολογικής αναζήτησης που πραγματοποιήθηκε στον πειστήριο σκληρό δίσκο με χρήση συγκεκριμένων λέξεων και φράσεων που προέρχονται από τα αρχεία με ονομασίες B9010138503.xls,Β9010140694.xls., Β9010140695.xls. (σ.σ. τα αρχεία της λίστας που παραπέμπουν στους Α> Ροσσώνη, Σ. Σικιαρίδη και Ελ. Παπακωνστανίνου) δεν εντοπίστηκαν στοιχεία που να σχετίζονται με αυτές».

Περισσότερα ΕΔΩ