Αν ζορίσεις τον αστυνομικό, ποιος θα δείρει τον πυροσβέστη;..

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αν ζορίσεις τον αστυνομικό, ποιος θα δείρει τον πυροσβέστη;..

Νοέμβριος 20, 2021 - 13:00

Ω, μαριονέτες Έλληνες, χαίρετε!

Τι είπε ο Σκέρτσος ο τρισμέγιστος;

Απαντώντας στον Ευαγγελάτο γιατί η κυβέρνηση δεν επεκτείνει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στα Σώματα Ασφαλείας, και συγκεκριμένα στην Αστυνομία, ο κ. Σκέρτσος είπε επί λέξει: 

«Δεν υπάρχει κάποια μελέτη ότι οι εργαζόμενοι στην Αστυνομία μεταδίδουν τον ιό άρα επιβάλλεται για να προστατέψουμε όσους έρχονται σε επαφή μαζί τους με το να εμβολιαστούν υποχρεωτικά».

Άρα, ο αστυνομικός δεν μεταδίδει. Δεν συμβάλλει στη διασπορά του ιού στην κοινότητα.

Σε αντίθεση με τον υγειονομικό, που μεταδίδει, κι ας χρειάζεται χέρια και μυαλά το ΕΣΥ.

Να τους μελετήσουμε, βρε παιδιά, να δούμε από τι είναι φτιαγμένοι!

Τι άλλο είπε: «Δεν εξετάζεται αυτό το ενδεχόμενο. Η υποχρεωτικότητα ακούγεται εύκολη αλλά εφαρμόζεται δύσκολα, ειδικά στις υπηρεσίες του σκληρού πυρήνα του κράτους. Οι ένστολοι λαμβάνουν ειδική εκπαίδευση και αν τεθούν σε αναστολή, δεν αναπληρώνονται εύκολα».

Ενώ οι γιατροί αναπληρώνονται πανεύκολα! Το είδαμε!

Το Twitter τον γλέντησε δεόντως.

Ο αστυνομικός, λοιπόν, δεν συμβάλλει στη διασπορά του ιού στην κοινότητα, δεν υπάρχει μελέτη που να το αποδεικνύει. Αλλά θα έρθει να ελέγξει τον πολίτη αν έχει εμβολιαστεί, ώστε να διαπιστώσει το όργανο του κράτους αν ο πολίτης έχει κάνει το χρέος του απέναντι στην κοινωνία.

Άλλο το χρέος του ελεγκτή, άλλο του ελεγχόμενου!

Εξάλλου, μαριονέτες μου, αν ζορίσεις τον αστυνομικό, θα πάει μετά να δείρει τον πυροσβέστη που διαδηλώνει επειδή μετά τις πυρκαγιές του Αυγούστου τον πέταξαν σαν την τρίχα από το ζυμάρι;

Το καλοκαίρι φέτος, υποχρεώθηκαν οι 400 υπηρετούντες στην ΕΜΑΚ να εμβολιαστούν. Τον Ιούλιο 54 από αυτούς απομακρύνθηκαν, επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί. Εν μέσω αντιπυρικής περιόδου!

Ο ιός μεταδίδεται από όλους. 

Ο ιός του «διαίρει και βασίλευε», από τους διάφορους Σκέρτσους.