Γιατρούς δεν έχουμε, παπάδες να μας θάψουν θα έχουμε!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γιατρούς δεν έχουμε, παπάδες να μας θάψουν θα έχουμε!

Δεκέμβριος 11, 2021 - 18:10

Ω, παίδες Ελλήνων, εμείς δεν έχουμε πρωθυπουργό, Pontificem Maximum έχουμε, ανώτατο άρχοντα των πάντων, επί των πολιτικών και επί των εκκλησιαστικών.

Ο Κούλης, ο Pontifex Maximus, και η υπουργός επί των εκκλησιαστικών, πρωθιέρεια της πίστης της ορθόδοξης, θα παραστούν στο δεύτερο μέρος της συνεδρίασης της Ιεράς Συνόδου τη Δευτέρα που μας έρχεται.

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Και θα γίνει για τη «σύσφιγξη των σχέσεων», λέει.

Να αραιώσουν πρέπει, Κυριάκο μου! Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, αν έχεις ακουστά.

Ετούτοι εδώ, όμως, και να θέλουν να κρυφτούν δεν μπορούν.

Γι' αυτό, χριστιανοί, δοξάσατε!

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά από την Παρασκευή, εκεί στην ευλαβή συνάντηση θα μονιμοποιούνταν 4.000 ιερείς ακόμα, για να βολευτούν κάμποσοι που έχουν «δόντι» στις μητροπόλεις.

Γιατί να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενους επιπλέον γιατρούς στα νοσοκομεία; 

Γιατρούς έχουμε, σύμφωνα με την κυβέρνηση. 

Με χίλιους νεκρούς κάθε δέκα - έντεκα μέρες, παπάδες να μας θάψουν δεν έχουμε!

Η Εκκλησία έκανε τις ψευτο-υποχωρήσεις της και τώρα ήρθε η ώρα να ανταμειφθεί.

Νωρίτερα, πάντως, το «Θεωρείο» της «Καθημερινής» έγραφε ότι δεν είναι το θέμα, τελικά, της παρούσης, και ότι μετατίθεται για αργότερα.

Έρχονται και εκλογές...

Ο Κυριάκος και η Νίκη -που πάντως εδώ και δυο μήνες χαμπάρι δεν έχει πάρει τους «Θεματοφύλακες» που έχουν με εισαγγελική εντολή, λέει, επιτάξει τα σχολεία(!) ούτε έχει ιδρώσει το αφτάκι της από σχολεία που πλημμυρίζουν, από σχολεία που βανδαλίζονται ως τα θεμέλια όπως στο Γυμνάσιο του Πύργου, από ταβάνια που πέφτουν σε αίθουσες, από περιστατικά ακραίας βίας μέσα στις τάξεις- πάνε να δώσουν διαπιστευτήρια στους Αρχιερείς.

Όλα δουλεύουν ρολόι στα σχολεία, Νίκη μου. Οι εκπαιδευτικοί έχουν γίνει ο σάκος του μποξ των γονιών αρνητών, των γονιών που θέλουν μόνο βαθμό για τα βλαστάρια τους αλλά ασχολούνται μαζί τους λιγότερο από ό,τι με το Candy Crash, των γονιών που μεταφέρουν τις βίαιες συμπεριφορές στα παιδιά τους και εκείνα με τη σειρά τους στους συμμαθητές τους και των διευθυντών που δεν αναλαμβάνουν ευθύνες αφού «όλα τα παιδιά ίδια είναι».

Εμπρός πίσω, ω, παίδες Ελλήνων!

Με μπροστάρη τον Πρωθυπουργό που τρέχει στις συνεδριάσεις της Ιεράς Συνόδου αγκαζέ με την ακλόνητη υπουργό του που, παρά την ουσιαστική και καταφανή αποτυχία της, την στηρίζουν τα ράσα και αλίμονο σε όποιον πει το αντίθετο. 

Θα πέσει ποιμαντορική ράβδος επί των κεφαλών ημών...

Έτσι κι αλλιώς, «με τον Θεό δεν μπορείς να τα βάλεις», που λένε και στην κυβέρνηση.

Κι αν μπορείς να τα βάλεις με τον Θεό, οπωσδήποτε δεν μπορείς να τα βάλεις με τους... «εκπροσώπους» του επί γης.

Τώρα, γιατί άραγε πεθαίνουν συντριπτικά περισσότεροι ασθενείς από κορωνοϊό στα νοσοκομεία της επαρχίας από ό,τι στην Αθήνα; Μμμμ. παράξενον! Μήπως διότι υποχρεώνουν, ας πούμε, ενδοκρινολόγους και ακτινολόγους για να διευθύνουν τις ΜΕΘ; 

Στο medlabnews.gr διαβάζουμε: «Δείτε τα στοιχεία που προκύπτουν από την αρχή του Δεκεμβρίου με βάση τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ. Από την αρχή του μήνα έχουν πεθάνει 658 άτομα, ενώ οι υπεύθυνοι του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσαν ανακοίνωσαν την Τρίτη ακόμη 99 θανάτους.

1/12 θάνατοι 11 στην Αττική - ΣΥΝΟΛΟ Επικράτειας 77
2/12 θάνατοι 19 στην Αττική - ΣΥΝΟΛΟ Επικράτειας 91
3/12 θάνατοι 25 στην Αττική - ΣΥΝΟΛΟ Επικράτειας 102
4/12 θάνατοι 23 στην Αττική - ΣΥΝΟΛΟ Επικράτειας 89
5/12 θάνατοι 22 στην Αττική - ΣΥΝΟΛΟ Επικράτειας 79
6/12 θάνατοι 21 στην Αττική - ΣΥΝΟΛΟ Επικράτειας 121
7/12 θάνατοι 20 στην Αττική - ΣΥΝΟΛΟ Επικράτειας 99»

Και συνεχίζει το δημοσίευμα: «Γιατί το Υπουργείο Υγείας δεν ψάχνει να δει πώς καταφέρνει η Αθήνα να έχει πολύ λιγότερους θανάτους σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα; Μήπως περιφερειακά νοσοκομεία ΔΕΝ έχουν την κατάλληλη στελέχωση (γνωρίζουμε κλινικές covid με δερματολόγους ή ωτορινολαρυγγολόγους); Μήπως ΔΕΝ εφαρμόζονται θεραπευτικά πρωτόκολλα στην επαρχία που εφαρμόζουν οι νοσοκομειακοί γιατροί στην Αθήνα;».

Μήπως να κοίταζαν κι αυτά τα δημοσιεύματα τα σαΐνια που μας κυβερνούν και όχι μόνο τα λιβανίσματα των γνωστών φυλλάδων;

Για τον επίλογο, δείτε εδώ ένα βίντεο από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», με ένα έργο εδώ κάπου στην Πελοπόννησο, που παραδόθηκε τον Ιούλιο του 2021, φαίνεται και ο περιφερειάρχης μας ευλαβής δίπλα στον Πρωθυπουργό, όπου ένας ψαράς, καλή του ώρα, λέει στον Κούλη ότι το έργο θα το πάρει η θάλασσα, και την Πρωθυπουργάρα να επιμένει ότι οι ειδικοί θα το πουν αυτό. Έβαλαν και στοίχημα μια μπίρα. Τον Νοέμβριο όλα τα κατάπιε η θάλασσα. «Φέρτε τον ψαρά να κυβερνήσει», λέει ο Κιούσης και συμφωνούμε.

 

 

Ο ψαράς, επίσης, είναι πιο πιθανό να έχει τον Θεό του, ω χριστιανοί, που καμαρώνετε τον Κούλη και τη Νίκη που πάνε να συσφίξουν κι άλλο τις σχέσεις τους με την ιεραρχία...