Υπουργός διαδίδει συνέχεια fake news και δεν ανοίγει ...ρουθούνι

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Υπουργός διαδίδει συνέχεια fake news και δεν ανοίγει ...ρουθούνι

Ιανουάριος 08, 2022 - 17:32

Ω παίδες Ελλήνων, έχουμε πλέον συνηθίσει το ψέμα και τους ψεύτες και έχουμε φτάσει να μην αντιδρούμε -και δεν μας κάνει εντύπωση. Στην μη αντίδραση αυτή στηρίζεται και ο πρωθυπουργός που αφήνει τον Άδωνι Γεωργιάδη στην θέση του, να συνεχίζει να διαδίδει ψέματα και απλά να την γλιτώνει με τις γνωστές του κωλοτούμπες.

Η λίστα των ψεμάτων και αναδιπλώσεων για τον εν λόγω υπουργό είναι ατελείωτη και συνεχίζει να μεγαλώνει. Πρόσφατα ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν είδε καμία ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ παρά μόνο κόσμο που έψαχνε να βγάλει σέλφι και μαζί του. Δεν υπάρχει κρίση αν τρως με 8.00-10.000 ευρώ το μήνα από τα λεφτά του Ελληνικού λαού.

Αν πούλαγε βιβλία μέσα στην κρίση πιθανώς θα είχε άλλη άποψη...

Στην συνέχεια μας είπε ότι δεν πάει πιο κάτω από 47 ευρώ το μοριακό τεστ (PCR) ενώ στην μισή Ευρώπη είναι δωρεάν και στην Κύπρο το πληρώνουν 20-25 ευρώ, όπου και αμφισβήτησε την ποιότητα του. Παραλίγο να προκαλέσει και διπλωματικό επεισόδιο (ευτυχώς είχαμε να κάνουμε με τους αδερφούς μας) αλλιώς θα ήταν μεγαλύτερη η ξεφτίλα. Δεν θα επεκταθώ, τα περισσότερα είναι γνωστά.

Η απορία είναι γιατί ο πρωθυπουργός αφήνει έναν άνθρωπο να διαδίδει συνέχεια fake news και απλά να την γλιτώνει με μια κωλοτούμπα. 

Μήπως γιατί είναι της ίδιας κατηγορίας; 

Μήπως δεν έχει το ψυχικό σθένος (λαϊκιστή: τα παντελόνια) να χάσει μερικές ψήφους δεξιών που τον στηρίζουν (αν και θα κέρδιζε δεκαπλάσιες ψήφους κεντρώων);