Τουρισμός: Ανοίγουν οι αιτήσεις για νέο voucher 200 ευρώ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τουρισμός: Ανοίγουν οι αιτήσεις για νέο voucher 200 ευρώ

Ιούλιος 20, 2022 - 15:54

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Το τρίτο σε σειρά πρόγραμμα που δίνει voucher διακοπών ακόμα και μέσα στον Αύγουστο ανοίγει σε λίγες μέρες. Συγκεκριμένα στις 25 Ιουλίου ανοίγει ξανά το North Evia – Samos Pass που δίνει freedom pass μέχρι και 200 ευρώ.

Πιο αναλυτικά, το vouchers.gov.gr θα ανοίξει την παραπάνω ημερομηνία και σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα μείνει ανοικτό μέχρι τις 29 Ιουλίου, ωστόσο, δεν αποκλείεται να επαναληφθεί ό,τι έγινε στην πρώτη φάση, όταν οι αιτήσεις έγιναν «καπνός» σε μόλις 2 ώρες. Επομένως, δεν αποκλείεται να μην έχετε τετραήμερη προθεσμία και να πρέπει να κάνετε άμεσα την αίτηση.

Στη «Φάση 2» θα διατεθούν 4.050 κάρτες των 100 ευρώ για τη βόρεια Εύβοια και 2.025 κάρτες των 200 ευρώ για τη Σάμο. Το voucher θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το χρηματικό ποσό που έχει πιστωθεί στην κάρτα, μέχρι την ολοκλήρωση της Φάσης εντός της οποίας έχει υποβληθεί η αίτηση.

Στο pass περιλαμβάνονται τα εξής: ενοικίαση αυτοκινήτων, υπηρεσίες ταξί, υπηρεσίες λεωφορείων, θαλάσσιες μεταφορές (από Δήμο σε Δήμο), ενοικίαση θαλάσσιων σκαφών, μαρίνες / παροχή υπηρεσιών σε μαρίνες, λοιπές μεταφορές, ενοικίαση σκαφών, λοιπές ενοικιάσεις μηχανοκίνητων οχημάτων κλπ. Δεν περιλαμβάνεται η κράτηση και έκδοση ακτοπλοϊκών ή/και αεροπορικών εισιτηρίων από ή/και προς τα επιλέξιμα μέρη της δράσης.