Άργος: Ημερίδα με θεμα «Οι 6 προγραμματικοί άξονες του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ» (φωτο & βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Άργος: Ημερίδα με θεμα «Οι 6 προγραμματικοί άξονες του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ» (φωτο & βίντεο)

Δεκέμβριος 10, 2022 - 21:35

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Αργολίδας οργάνωσε το Σάββατο 10 Δεκέμβρη στο Εργατικό Κέντρο Άργους ημερίδα με θέμα τις προγραμματικές θέσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, με κεντρικούς εισηγητές το Θανάση Θεοχαρόπουλο, Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ & μέλος ΠΓ και το Διονύση Τεμπονέρα, Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας.

Στόχος της Ημερίδας είναι να αναλυθούν οι προγραμματικές δεσμεύσεις του κόμματος, να καταδειχθεί η σχέση τους με τις ανάγκες της κοινωνίας και να εκκινηθεί μια ανοιχτή αλληλεπίδραση με τον κόσμο της παραγωγής, της εργασίας και της νεολαίας.

Η αδιαμεσολάβητη επαφή με τις τοπικές κοινωνίες, η επικοινωνία των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και η διαβούλευση με στόχο την αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με την ακρίβεια, την ενεργειακή κρίση, την μείωση των εισοδημάτων αλλά και την ανάδειξη της αναπτυξιακής προοπτικής κάθε περιοχής, αποτελεί κομβικό στοιχείο της στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Το πρωί ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος , Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Διονύσης Τεμπονέρας μαζί με τον Τάκη Παπαιωάννου  Συντονιστή ΝΕ Αργολίδας, την Αγγελίνα Χατζοπούλου, ο πολιτευτής του κόμματος στην Αργολίδα Γιώργος Γαβρήλος και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αργολίδας, περιοδεύσαν στις λαϊκές αγορές και στα καταστήματα Άργους και Ναυπλίου και συνομίλησαν με πολίτες και επαγγελματίες.

Το μεσημέρι παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.  Βίντεο https://youtu.be/F9KuNYQFWpc

Δείτε εδώ ΒΙΝΤΕΟ τον χαιρετισμό του βουλευτή Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννη Γκιόλα: https://www.facebook.com/100008505758788/videos/902472934458334/
Βίντεο  δήλωση του πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Γαβρήλου    https://youtu.be/GpjJPceI7KY

ArgolidaPortal.gr Ναύπλιο: ΣΥΡΙΖΑ - Συνέντευξη του Θανάση Θεοχαρόπουλο και Διονύση Τεμπονέρα

Ναύπλιο - Δήλωση του πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Γαβρήλου