Τα φασιστοειδή και ο Άρης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τα φασιστοειδή και ο Άρης

Μάρτιος 05, 2023 - 21:22

Δείτε πώς ένας «δημοσιογράφος» ύστερα από το έγκλημα στα Τέμπη προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο και να αντιστρέψει δηλώσεις που ο ΙΔΙΟΣ έκανε στην τηλεόραση.

Στην τηλεόραση.

Δεν τα είπε από το τηλέφωνο σε έναν κολλητό για να τα μεταφέρει από μνήμης.

Στην καταραμένη την τηλεόραση!

Ο Άρης Πορτοσάλτε επιτέθηκε σε εκείνους που του άσκησαν σκληρή κριτική -και δίκαια- για τα όσα ξεστόμισε σε εκπομπή της ΕΡΤ, χαρακτηρίζοντάς τους «φασιστοειδή».

Με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει:

Ρωτήθηκα (ΕΡΤ) εάν μπορεί να αλλάξει κάτι μετά την τραγωδία. Απάντησα πως υπήρξαν δυστυχήματα που εκσυγχρόνισαν τα διαθέσιμα μέσα. Συνέβη. Δεν είπα ότι έπρεπε να γίνει «θυσία». Αυτό λάνσαραν τα φασιστοειδή των δύο άκρων για να πετύχουν ξανά δολοφονία χαρακτήρα! Μηχανές μίσους.

Να θυμίσουμε ΚΑΙ στον κ. Πορτοσάλτε τι ακριβώς είπε: 

«Έχω την αίσθηση πως όταν έγινε το ναυάγιο του Εξπρές Σάμινα και χάθηκαν άνθρωποι έξω από την Πάρο εκσυγχρονίσαμε την ακτοπλοΐα. Μπήκαν καινούρια καράβια. Όταν έγιναν τρία δυστυχήματα, δύο στα Τέμπη με τους φίλους του ΠΑΟΚ και ένα με τα μαθητούδια από την Ημαθία και το τρίτο στον Άγιο Κωνσταντίνο πάλι με μαθητές, αποφασίσαμε να κάνουμε οδικό δίκτυο, φτιάξαμε σήραγγες και τρένου και δρόμων. Άρα, έπρεπε δυστυχώς να πεθάνουν… και εκεί παιδιά. Παιδιά σχολείου. Δυστυχώς. Αν μου επιτρέπετε, η θυσία είναι θυσία, έγινε, δυστυχώς. Έχω την αίσθηση ότι θα προχωρήσουμε εκτός και αν έχουμε αποφασίσει να κλείσουμε τον ΟΣΕ και πεθάνουμε το τρένο στην Ελλάδα».

Ποιο είναι το φασιστοειδές, κύριε Άρη;

Πού είναι το ΕΣΡ που εξέδωσε ανακοίνωση μόνο να μην προκληθεί πανικός στους πολίτες;

Στο κάτω - κάτω, καιρός είναι να πανικοβληθούμε μπας και διορθώσουμε τα χάλια μας!