Ο Ευάγγελος Κουτρουφίνης υποψήφιος με τον Γιάννη Μαλτέζο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Ευάγγελος Κουτρουφίνης υποψήφιος με τον Γιάννη Μαλτέζο

Ιούλιος 09, 2023 - 13:59

Η “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”  μεγαλώνει και ισχυροποιείται !

ΜΑΖΙ ΜΑΣ και o Ευάγγελος Κουτρουφίνης

Ο Βαγγέλης είναι δημότης του Δήμου Άργους - Μυκηνών,  με καταγωγή από Λάλουκα,  ο οποίος  σταδιοδρομεί ως υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας εργαζόμενος ως επιτελής του Γραφείου Ασφάλειας Πτήσεων Εδάφους της Μονάδος που υπηρετεί.  

Από το 2001 είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων στον τομέα τηλεπικοινωνιών – Η/Υ από τον «Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.» και διδάσκει στον χώρο των στρατιωτικών σχολών, καθώς και σε δημόσιους αλλά και ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης. 

 Ασχολείται με τα συνδικαλιστικά θέματα του χώρου του αφού είναι εκλεγμένος Πρόεδρος της συνδικαλιστικής Ένωσης Στρατιωτικών Π.Ε. Αρκαδίας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΡ.) και Υπεύθυνος Δημόσιων και Διεθνών Σχέσεων της συνδικαλιστικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.)].  Ηταν ο διοργανωτής σε  διάφορα πανελλήνια συνέδρια μεταξύ των οποίων και του Πανελληνίου Συνεδρίου Περιφερειακών Ενώσεων στρατιωτικών «Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς ΠΝ»,  που έγινε στο Ναύπλιο την 30 και 31 Μαρτίου 2019.

Εντάσσεται και αυτός στην “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” γιατί πιστεύει ότι στην μάχη των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου, όσοι επιθυμούν μια άλλη, δημοκρατική δημοτική αρχή, πρέπει να συμμετέχουν,  γιατί το οφείλουν στην πόλης τους!

Καλό Αγώνα και με τη νίκη !