Βόλεϊ: Πρωτάθλημα Κορασίδων

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Βόλεϊ: Πρωτάθλημα Κορασίδων

Δεκέμβριος 06, 2013 - 08:38

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Πρεμιέρα για το πρωτάθλημα Παγκορασίδων Περιφέρειας Πελοποννήσου το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013.Οι ομάδες του Άργους-Ναυπλίου και η ομάδα από τη Μηδέα (σύνολο 8) συμμετέχουν στον Δ' όμιλο σε ένα πρωτάθλημα 2 γύρων για να περάσουν οι 2 πρώτοι στην επόμενη Φάση.Για 1η φορά το πρωτάθλημα Παγκορασίδων ξεκινά τόσο νωρίς και θα έχει τόση μεγάλη διάρκεια! Αυτό σημαίνει πολλά παιχνίδια για τις μικρότερες αθλήτριες των ομάδων και πιο γρήγορη αγωνιστική άνοδο.
    Στο Άργος έγινε ο εμφύλιος  μεταξύ των ομάδων του ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ 1 εναντίον ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ 2.Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολλές και καλές φάσεις,η ομάδα ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ 1 που είχε πιο έμπειρες παίκτριες,κέρδισε το ματς με σκορ 3-1 (25-18,21-25,25-20,25-19).Όλες οι αθλήτριες έφυγαν αγκαλιασμένες και ευχαριστημένες μετά το ματς,αφού είχαν δώσει αυτό που μπορούσαν.

ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ 1(Μπούκουρας Γ.): Μπούκουρα,Κουγιά,Κατσαρού,Παπαμήτρου,Κοτίτσα,Μπλάτσου,Χοβαρδά Δ,Μουσταίρα,  Χοβαρδά Α-Μ,Χιόνη,Γρίβα,Ψαρρού.

ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ 2(Μπουγιώτη Α.): Κατρίτση,Κρέκα   Κ,Λαμπροπούλου,Μαύρα,Καλή,Στεργίου,Ρούσου,Ράπτη,Κρέκα Αλ,Κρέκα Α, Αϊβαλιώτη Β.