Οι εκβιασμοί που άφησαν τους εκλεκτούς της ΝΔ «στον πάγκο»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οι εκβιασμοί που άφησαν τους εκλεκτούς της ΝΔ «στον πάγκο»

Οκτώβριος 16, 2023 - 19:20

Ω, παίδες Ελλήνων, το άσπρο... μπλε πήγε να κάνει η ΝΔ αλλά δεν της πήγε... δεξιά το αποτέλεσμα. 

Επίσης, ω του θαύματος!, δεν πέρασαν και οι εκβιασμοί στα πρόβατα -με το μπαρδόν, στους πολίτες, ήθελα να πω, αλλά έτσι όπως μας φέρονται, στο τέλος θα πάμε για βοσκή κοπαδόν.

Ο «πολύς» Άδωνις πριν από λίγες μέρες, εκβίασε, ουσιαστικά, τους δημότες Χαλανδρίου για να μην ψηφίσουν (και πάλι) τον Ρούσσο, αναφέροντας σε ανάρτηση εν όψει του β' γύρου ότι εάν συνεχιστεί για ακόμη μία πενταετία η θητεία του, ο Δήμος Χαλανδρίου θα έχανε «όλες τις ευκαιρίες του νέου ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης». Ο Ρούσσος του απάντησε κατά πώς έπρεπε, αλλά και οι πολίτες στο Χαλάνδρι ξέρουν τι δήμαρχο έχουν, οπότε δεν μάσησαν και απέδωσαν τα του Αδώνιδος στον Άδωνι.

Αλλά ολόκληρος υπουργός να εκβιάζει τους ψηφοφόρους... Έλεος, τι απελπισία είναι αυτή ντε και καλά όλη η χώρα να είναι μπλε!

Χωρίς συγκεντρωτισμό δεν λειτουργεί η κυβέρνηση;..

Από την άλλη, ο (όχι «πολύς») Αυγενάκης, ο οποίος στη Θεσσαλία είχε το θράσος να συνδέσει την ταχύτητα των αποζημιώσεων με την επανεκλογή (αμ, δε!) του Αγοραστού.

Δηλαδή, ω τέκνον Αυγενάκη, επιτρέπεται να λες ότι αν δεν εκλεγεί ο κ. Αγοραστός οι αποζημιώσεις θα αργήσουν; Μετά από τέτοια καταστροφή, για την οποία δεν είναι δυνατόν στο κάτω - κάτω να μην είχε καμία ευθύνη ο Αγοραστός, τόσα χρόνια περιφερειάρχης, και μετά τα πάνδεινα που τράβηξε και τραβάει  ο κόσμος εκεί πάνω, εσύ είπες να το ρίξεις στον εκβιασμό.

Εκβιασμό που θυμίζει, πάντως, εκείνον της Ντόρας στους κατοίκους της Ροδόπης στις βουλευτικές εκλογές...

Πάντως, όποιους βρήκε να στηρίξει ο Κυριάκος και οι πρωτοκλασσάτοι του, έμειναν «στον πάγκο».

Μόνο ο Σαμαράς στην Πελοπόννησο μπορεί να πανηγυρίζει σήμερα κι αυτό δεν έχει καμία αξία δι' ημάς τους ταπεινούς, αλλά έχει για το κόμμα. Και για τον Κυριάκο.